liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Wimpers

Wimperextensions Zeewolde

Je hebt het misschien vaker gehoord of gelezen; expressie in je uiterlijk wordt in het bijzonder gecreëerd door jouw ogen, en dan in het specifiek de wimpers en wenkbrauwen. Geen wonder dat we allemaal prachtige wimpers willen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het zetten van wimperextensions en geven jouw uitstraling graag een upgrade met prachtige wimpers.

Wil je ook feilloze wimpers en ben je op zoek naar wimperextensions Zeewolde, dan ben je in de juiste salon bij Lianna’s Beautybar.

Veel gestelde vragen

Wimperextensions zijn net echte wimpers die zorgvuldig op je eigen wimperhaar gezet worden. Je kan een afspraak maken voor 2 diverse stijlen als het gaat om wimperextensions Zeewolde. De technieken zijn One by One en Russian Volume.

Veel salons in wimperextensions kampen met problemen omdat ze de wimpers beschadigen, door bijvoorbeeld gebruik van slechte producten of het gebruiken van teveel lijm waardoor lijmresten achtergelaten worden.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit, je zult geen spijt krijgen van een kort ritje naar Lelystad om jouw wimpers te laten zetten.

Wij zullen je niet achterlaten met lijmresten . Onze wimper specialisten zetten met volle aandacht en gaan altijd voor een stralend resultaat, zonder jouw wimpers te beschadigen. Je hoeft voortaan niet meer te denken aan jouw wimpers, ze zullen er elke dag geweldig uitzien.

Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op. Wij helpen je graag verder.

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Wimperextensions Zeewolde

One by one is ook wel vertaald één voor één. Met de one by one methode krijg je een voor een op elke eigen wimperhaar een imitatie wimper. Wat ook vaak onder “de natuurlijke look” op het gebied van wimperextensions wordt verstaan zijn one by one wimperextensions.

Lees ook: One by one wimperextensions.

Laat geen One by One wimperextensions zetten in geval van:
– Oog ontsteking
– Beschadigde wimpers

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

wimperextensions

Russian Volume Lashes

L-Krul Volume Lashes

Russian Volume Lashes

Russian Volume Wimperextensions Zeewolde


Volume wimperextensions zijn voller, omdat er op iedere eigen wimperhaar meerdere imitatie wimpers worden geplaatst.

Volume wimperextensions zijn een stuk lichter dan one by one wimperextensions, als je de behandeling door Lianna’s Beautybar laat uitvoeren zul je niet doorhebben dat je wimperextensions hebt.

Volume wimperextensions zeewolde staan ook bekend onder de naam 2D tot en met 6D wimperextensions. Nieuwe klanten zullen erg enthousiast worden van de netheid waarop er verschillende imitatie wimpers op jouw echte wimperhaar aangebracht worden. De D In 2d Tot 6d geeft dus het aantal imitatie wimpers aan dat op één natuurlijke wimperhaar komt

Lees ook: Russian volume wimperextensions.

Laat geen Russian Volume Wimperextensions zetten in geval van:
-Oog ontsteking

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

Russian Volume Wimperextensions
BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!