liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Wimpers

Wimperextensions Swifterbant

Expressie van het uiterlijk komt hoofdzakelijk door je ogen en wenkbrauwen. Slechts een paar mensen beschikt over ideale krullende wimpers.. Wij zijn specialistisch aangaande wimperextensions en zorgen ervoor dat jij de show steelt met sprekende wimpers.

Als je een plek wilt vinden voor wimperextensions Swifterbant, dan is Lianna’s Beautybar een uitstekende keuze!

Gemakkelijk te bereiken vanuit Swifterbant

Onze salon is dé plek indien het gaat om wimpers en semi permanente make-up. Lianna’s Beautybar is bovendien perfect te bereiken vanuit Swifterbant, omdat het pand gevestigd ligt naast de A6. De salon beschikt over kosteloos parkeren voor de ingang, dus je kunt jouw auto eenvoudig parkeren. Met het OV is de salon ook eenvoudig te bezoeken, er staat een bushalte op steenworp afstand.

Veel gestelde vragen

Wimperextensions zijn net echte wimpers die met precisie op de eigen wimpers geplaatst worden.

Er kan gebruikt gemaakt worden van twee diverse werkwijzen op het gebied van wimperextensions Swifterbant, namelijk One by One of Russian Volume.

Woon je in Swifterbant? Kom dan ook eens lang in onze schoonheidssalon in Lelystad en laat je verassen door onze kwaliteit.

Lijmresten zijn bij ons niet geoorloofd. Bij onze beautysalon wordt zo nauwkeurig mogelijk gezet. Je hoeft je niet meer druk te maken om jouw wimpers, ze zullen er altijd schitterend uitzien!

Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op. Wij helpen je graag verder.

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Wimperextensions Swifterbant

One by one betekent één voor één. Met de one by one techniek krijg je stuk voor stuk op iedere natuurlijke wimperhaar een extension. One by one wimperextensions Swifterbant zijn gekenmerkt door een natural look.

Lees ook: One by one wimperextensions.

Laat geen One by One wimperextensions zetten in geval van:
– Oog ontsteking
– Beschadigde wimpers

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

wimperextensions

Russian Volume Lashes

L-Krul Volume Lashes

Russian Volume Lashes

Russian Volume Wimperextensions Swifterbant

Russian volume wimperextensions staan gekenmerkt om het geven van een vollere look aan de wimpers, omdat er op elke eigen wimper verscheidene imitatie wimpers kunnen worden geplaatst

Russian volume wimperextensions Swifterbant noemen ze in de wimperwereld ook vaak 2D tot 6D wimperextensions. Er kunnen met deze behandeling meerdere wimperextensions op je eigen wimper aangebracht worden. Dit kunnen dus 2 tot 6 wimperextensions op 1 echte wimper zijn.

De wimperextensions die worden gebruikt voor de Russian Volume behandeling zijn erg licht. Als je de behandeling door ons laat uitvoeren zul je de lashes niet voelen zitten.

Lees ook: Russian volume wimperextensions.

Laat geen Russian Volume Wimperextensions zetten in geval van:
-Oog ontsteking

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

Russian Volume Wimperextensions
BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!