liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Wimpers

Wimperextensions Lelystad

It’s all about the eyes.. ja toch? De ogen en wimpers zorgen voor expressie in ons gezicht. Maar niet iedereen is gezegend met lange, volle wimpers, Gelukkig bestaat Lianna’s Beautybar, een schoonheidssalon in Lelystad met specialisatie in wimperextensions!

Verschillende technieken

Er zijn verschillende soorten technieken op het gebied van Wimperextensions Lelystad.

Veel gestelde vragen

Wimperextensions zijn perfect nagebootste wimpers die één voor één op de natuurlijke wimperhaar wordt geplaatst. Lianna’s Beautybar zet wimperextensions in Lelystad en heeft tevens verschillende awards gewonnen op dit gebied.

Wimperextensions Lelystad bij Lianna’s Beautybar, het heeft veel voordelen.

  • Je hebt 24/7 een stralende, zwoele blik. Hierdoor zie je er 7 dagen per week stralend, wakker en fris uit.
  • Het scheelt je zeker wat tijd in de ochtend, mascara is niet meer nodig. En meestal heb je ook geen oog make-up meer nodig, omdat de Wimperextensions zwart zijn.
  • Je kan er mee zwemmen en naar de sauna, altijd perfecte wimpers!
  • Wimperextensions Lelystad, ideaal tijdens de vakantie. Alle tijd voor de leuke activiteiten en met volle, mooie wimpers langs het zwembad liggen. Je hoeft niet meer bang te zijn voor uitgelopen mascara.

Heb je interesse in wimperextensions in Lelystad, en ben je benieuwd hoe lang ze blijven zitten?
Dit hangt van een aantal factoren af:

  • Houdt de wimpers de eerste 24 uur na de behandeling droog, zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.
  • Gebruik geen olie of vettige crèmes rondom je ogen. Olie en wimperlijm gaan niet samen, de Wimperextensions zullen sneller uitvallen.
  • Gebruik een lash foam met daarbij een wimperborstel speciaal gemaakt voor Wimperextensions. De lash foam met 100% natuurlijke ingrediënten is te koop in de salon. Hiermee houdt je de wimpers schoon en hebben dode huidcellen, bacteriën en oliën geen kans om zich te nestelen tussen de wimpers.
  • Tijdens de behandelingen krijg je elke keer een nieuwe wimperborstel mee, borstel alleen wanneer nodig. Hoe meer je aan de wimpers zit, hoe sneller deze zullen uitvallen.
  • Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen en borstel wanneer de wimpers droog zijn.
  • Ben je een buikslaper? Dit is niet heel voordelig voor de wimperextensions, probeer op je rug of zij te slapen. Ik snap dat dit moeilijk is en op je buik slapen is nou eenmaal heerlijk. Zorg er dan in ieder geval voor dat je een zacht/satijnen kussenhoes gebruikt, dit zorgt ervoor dat de wimperextensions zo min mogelijk gaan vouwen.

Voor constant volume is een refill binnen 2/3 weken aan te raden. Dit is per persoon verschillend. Tijdens de Wimperextensions behandeling in Lelystad kan ik je daarin het beste adviseren.

Twijfel je nog of heb je vragen met betrekking tot wimperextensions in Lelystad?
Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Wimperextensions Lelystad

Met de one by one techniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaar één extension geplaatst.
Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een natuurlijke look, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een mascara look, hierbij zijn de wimperextensions bijvoorbeeld dikker. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes, krullen, diktes en zelfs wimpers. Er is veel mogelijk wat betreft wimperextensions Lelystad, er zijn echt talloze mogelijkheden. Ik help je graag verder met betrekking tot wimperextensions Lelystad en adviseer je graag in wat het mooiste bij jouw gezicht en ogen staat om deze nog mooier te accentueren.

Bekijk de pagina voor One by one Wimperextensions

Laat geen One by One wimperextensions zetten in geval van:
– Oog ontsteking
– Beschadigde wimpers

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

wimperextensions

Russian Volume Lashes

L-Krul Volume Lashes

Russian Volume Lashes

Russian Volume Wimperextensions Lelystad

De Russian volume techniek, ook wel 2D-6D techniek genoemd. Deze techniek wordt het meeste gedaan, je kan namelijk iedereen behandelen, zelfs klanten met dunne wimpers. Dit komt omdat de Wimperextensions veel lichter en zachter zijn dan bij de one by one techniek, waardoor de Wimperextensions niet schadelijk zijn voor de eigen wimpers en deze mooi kunnen doorgroeien en je de Wimperextensions niet voelt zitten. Ik overleg samen met jou welk resultaat je wilt bereiken, dus kom gezellig langs als je op zoek bent naar wimperextensions Lelystad!

Bekijk de pagina voor Russian Volume Wimperextensions

Laat geen Russian Volume Wimperextensions zetten in geval van:
-Oog ontsteking

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

Russian Volume Wimperextensions
BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!