liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Wimpers

Wimperextensions Kampen

Wimpers en wenkbrauwen zijn vooral het meest essentieel voor jouw uitstraling. Geen wonder dat we allemaal prachtige wimpers willen. Wij zijn een specialistisch bedrijf betreffende wimperextensions en geven jouw expressie een boost met prachtige wimpers. Wil je ook perfecte wimpers en zoek je naar wimperextensions Kampen, dan is Lianna’s Beautybar de juiste keuze!

De wimpersalon in de buurt van Kampen.

Lianna’s Beautybar is een schoonheidssalon gevestigd in Lelystad en gemakkelijk te vinden. De salon is daarnaast perfect te bereiken vanuit Kampen, omdat het pand gevestigd zit naast de A6. De salon beschikt over gratis parkeren voor de deur, geen probleem dus om jouw auto te parkeren. Met het OV is de salon tevens makkelijk te bezoeken, er is een bushalte vlakbij.

Veel gestelde vragen

Wimperextensions worden steeds populairder, maar wat zijn wimperextensions tegenwoordig? Vroeger waren dit plakstrips, maar in deze tijd betekend te term wimperextensions bijna echt lijkende wimpers die stuk voor stuk op de eigen wimperhaar gezet worden door een specialist.

Er kan gebruikt gemaakt worden van twee verschillende methodes als het gaat om wimperextensions Kampen. Deze technieken zijn beide een vak apart, en daarom hebben wij in onze salon ook specifiek onze specialisten gekoppeld aan een behandeling. Wij hebben dus aparte specialisten voor One by one en aparte voor Volume.

Veel salons in wimperextensions kampen met problemen omdat ze de wimpers beschadigen, door bijvoorbeeld gebruik van slechte producten of het gebruiken van teveel lijm waardoor lijmresten achtergelaten worden.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit, je zult geen spijt krijgen van een kort ritje naar Lelystad om jouw wimpers te laten zetten.

Wij zullen je niet achterlaten met lijmresten . Onze wimper specialisten zetten met volle aandacht en gaan altijd voor een stralend resultaat, zonder jouw wimpers te beschadigen. Je hoeft voortaan niet meer te denken aan jouw wimpers, ze zullen er elke dag geweldig uitzien.

Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op. Wij helpen je graag verder.

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Wimperextensions Kampen

Met de one by one wimperextensions wordt elke wimper langer en krullender gemaakt door middel van een namaak wimper. Als je fan bent van een natuurlijke stijl zul je blij worden van de one by one stijl.

Lees ook: One by one wimperextensions.

Laat geen One by One wimperextensions zetten in geval van:
– Oog ontsteking
– Beschadigde wimpers

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

wimperextensions

Russian Volume Lashes

L-Krul Volume Lashes

Russian Volume Lashes

Russian Volume Wimperextensions Kampen

Volume wimperextensions is een manier van zetten die verschilt van de one by one wimperextensions doordat er een gewenst aantal extensions op een eigen wimper zal worden aangebracht.

Volume wimperextensions kampen zijn 2D, 3D, 4D, 5D en 6D wimperextensions. Mensen zullen onder de indruk zijn van de nauwkeurigheid waarop er verschillende nep wimpers op je echte wimperhaar aangebracht worden. De D In 2d Tot 6d staat voor het aantal wimpers dat op één echte wimperhaar komt.

Russian volume wimperextensions zijn een stuk lichter dan 1 by 1 wimperextensions, zo voel je ze niet zitten.

Lees ook: Russian volume wimperextensions.

Laat geen Russian Volume Wimperextensions zetten in geval van:
-Oog ontsteking

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

Russian Volume Wimperextensions
BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!