liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Wimpers

Wimperextensions Emmeloord

Sprekendheid van het gezicht is er voornamelijk door de ogen en wimpers. Louter een handjevol mensen heeft perfecte lange wimpers. Lianna’s Beautybar is gespecialiseerd aangaande wimperextensions en bieden jouw gezichtsuitdrukking een boost met opvallende wimpers.

Wil je ook sprekende wimpers en ben je op zoek naar wimperextensions Emmeloord, dan is Lianna’s Beautybar de juiste salon!

Centraal gelegen Wimper Salon

Lianna’s Beautybar is centraal gelegen. De salon is tevens heel goed te bereiken vanuit Emmeloord, omdat het gevestigd zit langs de A6 in Lelystad.

Je kunt gratis parkeren voor de salon. Met de bus is de schoonheidssalon tevens ook ongecompliceerd te bereiken, er is een bushalte nabij.

Veel gestelde vragen

Wimperextensions zijn natuurlijk ogende nagebootste wimpers die met precisie op je eigen wimper gezet worden.

Je hebt te maken met 2 verschillende zetwijzen op het gebied van wimperextensions, namelijk One by One of Russian Volume.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij plaatsen wimperextensions zonder dat ze aan elkaar blijven plakken. In de salon wordt zo accuraat mogelijk te werk gegaan. Jouw ogen zullen er prachtig uit zien zonder daar zelf verder iets aan te hoeven doen.

Of twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan vooral contact met mij op. Ik help je graag verder.

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Lashes

One by One Wimperextensions Emmeloord

Als je gaat voor de one by one manier wordt elke wimperhaar langer en krullender gemaakt door middel van een wimperextension. One by one wimperextensions worden ook wel onder “de normale look” voor wimperextensions verstaan.

Lees ook: One by one wimperextensions.

Laat geen One by One wimperextensions zetten in geval van:
– Oog ontsteking
– Beschadigde wimpers

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

wimperextensions

Russian Volume Lashes

L-Krul Volume Lashes

Russian Volume Lashes

Russian Volume Wimperextensions Emmeloord

Russian volume wimperextensions zorgen voor extra veel volume, dit is omdat op iedere natuurlijke wimperhaar verschillende wimperextensions worden aangebracht

Volume wimperextensions Emmeloord noemen schoonheidssalons ook de 2D tot 6D wimpers. Er zullen met deze methode verscheidene nep wimpers op de echte wimper aangebracht worden. Het gaat dus om 2 tot en met 6 wimpers. Oke eerlijk gezegd, ook 7D is te fixen.

Russian volume wimperextensions zijn erg licht, zo voel je ze niet zitten.

Lees ook: Russian volume wimperextensions.

Laat geen Russian Volume Wimperextensions zetten in geval van:
-Oog ontsteking

In geval van zwangerschap en/of allergieën neem dan even contact met ons op. Dat vinden we fijn om te weten voor de behandeling. 

Russian Volume Wimperextensions
BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!