liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Wimpers

Lash Lift Lelystad

Zoek je nog iemand die een mooie lash lift in Lelystad kan zetten?
Dan ben je bij Lianna’s Beautybar aan het juiste adres!

Lianna’s Beautybar is een schoonheidssalon in Lelystad, gespecialiseerd in wimpers, wenkbrauwen en de huid.

Ik ben een ervaren wimper en wenkbrauw styliste en zit al jaren in het vak. Ik heb altijd trainingen gegeven, en zo honderden cursisten met een eigen salon opgeleid.

Ik bied mijn expertise nu ook in Lelystad aan en zal altijd streven naar de hoogste kwaliteit.

Ik heb wereldwijd al meer dan 20 prijzen gewonnen met mijn werk, zo beheers ik de Lash volume lift op topniveau.

Veel gestelde vragen

De Lash volume lift is een behandeling waarbij jouw eigen natuurlijke wimpers gekruld worden door middel van een siliconen pad en lotions, er wordt bij deze behandeling dus geen gebruik gemaakt van imitatie wimpers.

Ben je elke ochtend bezig met mascara of een wimperkruller? En wil je jouw wimpers altijd mooi in model hebben maar geen gebruik maken van wimperextensions? Dan is de lash lift in Lelystad echt iets voor jou!
Een lash lift is het mooiste als je zelf al wel lange wimpers hebt, maar ze steil zijn. Dit komt omdat we echt een krul zetten in je eigen natuurlijke haartjes, in tegenstelling tot wimperextensions, waarbij jouw natuurlijke wimpers opgevuld worden met imitatie wimpers.

  • Het resultaat blijft 6 tot 9 weken
  • Een frisse en natuurlijke uitstraling
  • Mascara of een wimperkruller is niet meer nodig
  • Na 24 uur hoef je nergens rekening mee te houden

Als je interesse hebt om een lash lift in Lelystad te laten zetten, dan ben je waarschijnlijk ook benieuwd hoe de behandeling in zijn werk gaat. De behandeling wordt als volgt uitgevoerd

De ogen worden schoon gemaakt, zodat het product goed zijn werk kan doen. Dan worden jouw onder wimpers afgeplakt, dit om te voorkomen dat deze omhoog krullen. Hierna ga ik kijken welke siliconen pad ik ga gebruiken.
We hebben verschillende maten siliconen pads om het mooiste resultaat te behalen. Welke pad ik ga kiezen hangt van een aantal factoren af:
– Oogvorm
– Lengte van je eigen wimpers
– Jouw wensen

Eenmaal de juiste siliconen pad gekozen, bevestig ik deze op het ooglid en hier overheen zal ik je wimpers bevestigen. Nu staan ze in de krul die ik wil behalen. Als ik één heb gedaan, bevestig ik ook de siliconen pad op het andere ooglid en bevestig ik ook hier de wimpers hierop. Dit is een heel belangrijk punt, want hoe ik ze hier op plaats zo zullen ze ook blijven staan, dus dit is een secuur werkje.

Nu is het tijd voor de lotions. Ik gebruik twee lotions voor de lash lift in Lelystad. Lotion 1 is om de haarschubben open te zetten, deze moet ongeveer 4-5 minuten inwerken. Lotion 2 zet de haarschubben weer dicht en dan in de nieuwe krul en deze moet 6 minuten inwerken. Wil je ze ook nog geverfd hebben kan dat meteen hierna. Je zal dan een nog sprekendere gezichtsuitdrukking krijgen als je de wimpers laat verven tijdens de lash lift behandeling in Lelystad. Nu is het tijd om de wimpers van de siliconen pad los te weken, dit doe ik met een wattenstaafje met water, ik verwijder de siliconen pad van het ooglid en maak alles goed schoon met een wattenstaafje gedrenkt in water. Hierna breng ik een lotion aan op basis van Collageen en Keratine, dit voedt en verstevigt tegelijkertijd je eigen wimpers lash lift.

24 uur na de behandeling is het de bedoeling dat je de wimpers droog houdt. Dit betekent niet douchen, geen sauna of stoombad. De laatste lotion op basis van Collageen en Keratine kan dan goed doorwerken. Hierna kan je er alles mee doen. Hier geldt wel hoe voorzichtiger jij met je wimpers bent, hoe langer je plezier hebt van de lash volume lift.

Bekijk de pagina voor Lash volume lift

Twijfel je nog of heb je vragen met betrekking tot de Lash volume lift Lelystad?

Schroom niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder.

Wie weet tot snel!

Lash Lift

Lash Lift

Lash Lift

BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!