liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Wenkbrauwen

Brow lamination, Henna brows, hybrid brows & Verven/epileren

Brow Lamination

Wil jij vollere wenkbrauwen? Gaatjes en littekens kunnen camoufleren? Een lang resultaat waarbij je even niet meer hoeft bij te tekenen? Dan is deze combi perfect voor jou. De browlamination versterkt de hybrid verf, hierdoor heb je langdurig resultaat.

brow lamination

Henna Brows

Henna brows is een wenkbrauwbehandeling waarbij zowel de wenkbrauwharen, als de huid gekleurd worden. Deze behandeling is ideaal voor als je vollere wenkbrauwen wilt.

Wil jij een resultaat dat langer blijft zitten, maar wil je (nog) niet kiezen voor PMU (permanente make-up)? Dan is dit de behandeling voor jou. 

henna brows

Hybrid Brows

Wil jij langdurig plezier hebben van het resultaat van jouw wenkbrauwen? Bij Hybrid Brows groeit de verf uit de haren in plaats van dat het vervaagd, waardoor je lang resultaat hebt. Vind je henna brows mooi, maar wens je een intenser resultaat? Dan is hybrid brows de behandeling voor jou.

hybrid brows

Verven/epileren/ harsen

Wenkbrauwen zorgen voor expressie, en doen daarom erg veel voor je gezicht. Er zijn veel wenkbrauw behandelingen mogelijk. 

Heb je genoeg eigen wenkbrauw haren, maar wil je ze perfect in model hebben en zorgen dat ze jouw gezicht nog meer laten spreken. Dan kan je kiezen voor wenkbrauwen epileren/harsen en eventueel verven.

Benieuwd naar onze resultaten?

BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!