liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

PMU

Ombré Powderbrows Lelystad

Op zoek naar een Ombré Powder Brows behandeling in Lelystad?

Wij hebben al sinds het ontstaan van deze behandeling ervaring met het zetten van Ombré Powderbrows, en het geven van Powderbrows trainingen aan andere salons in Nederland  

We hebben samen honderden cursisten opgeleid en zijn stuk voor stuk een perfectionisten die altijd streven naar geweldige resultaten en tevreden klanten!

Specialisatie in Lelystad

Zit je al een tijdje na te denken om wat te laten doen aan je wenkbrauwen omdat je lang bezig bent met het stylen van je wenkbrauwen en daar genoeg van hebt? Dan heb je genoeg keuze bij Lianna’s Beautybar om daar iets aan te doen. Ombré Powder Brows in Lelystad bijvoorbeeld.

Als je iemand zoekt die Ombré Powder Brows in Lelystad kan zetten zijn we je graag van dienst om je zo goed mogelijk te helpen.

Twijfel je nog of heb je vragen met betrekking tot Ombré Powder Brows Lelystad?
Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

Mocht je het wel zeker weten en de de stap nemen naar perfecte wenkbrauwen dan is de behandeling Ombré powderbrows in Lelystad online in te boeken bij Lianna’s Beautybar op de pagina afspraak maken.

Wie weet tot snel!

Veel gestelde vragen

Ombré Powder brows in Lelystad is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up.
In de loop der jaren veranderen wenkbrauw trends regelmatig, daarom is het fijn dat Ombré Powder Brows semi permanente make up is. Dit betekent dat je 1 tot 1,5 jaar mooi zichtbaar resultaat hebt en dat de kleur geleidelijk vervaagd naar lichter. Hierdoor kan je ervoor kiezen om bij de jaarlijkse touch up toch voor vollere wenkbrauwen te gaan of juist een andere vorm, dit is zo fijn aan de Ombré Powder brows.

Bij de Ombré powder brows in Lelystad wordt op een subtiele manier met een PMU apparaat de voorkant lichter ingeschaduwd en naar de punt toe donkerder, hierdoor krijg je het ombré effect (oftewel schaduw effect) waar we het over hebben. Je ziet dan een hele mooie overloop van licht naar donker en dit oogt heel zacht en natuurlijk. Na de eerste behandeling vindt nog een touch up van de ombré powder brows plaats in Lelystad binnen 6 tot 8 weken. Dan zullen de wenkbrauwen na 6 weken genezen zijn en dan lijkt het net alsof je ze licht hebt bijgetekend met een wenkbrauw poeder, een heel natuurlijk effect.

  • Heel natuurlijk ogend poedereffect
  • Geschikt voor alle huidtypes, ook de vette huid.
  • 1 – 1,5 jaar mooi zichtbaar resultaat
  • 24/7 perfecte wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid

Gemiddeld duurt een behandeling Ombré Powder Brows in Lelystad bij ons 3,5 uur.
Alvorens de behandeling van de Ombré Powderbrows bespreken we jouw wens en geef ik je het intake formulier die je van te voren ook via de mail hebt gekregen. Deze kan je doornemen en ondertekenen in de schoonheidssalon. Daarna zal ik de wenkbrauwen meten en tekenen naar de vorm van je gezicht en jouw wensen. Vind je dit mooi en ben je het hiermee eens kan de behandeling van de ombré powder brows starten.

Na de behandeling zal ik je de nazorginstructies vertellen. Deze heb ik van te voren ook per mail gestuurd, dus dan kan je deze nog een keer goed doorlezen als je thuis bent. Het advies is om deze instructies nauw op te volgen zodat de wenkbrauwen zo optimaal mogelijk genezen en het beste resultaat behaald wordt.

In de eerste week zullen de wenkbrauwen nog donker zijn. Na 3 tot 4 dagen zal er korstvorming ontstaan, dit is helemaal normaal en ook niets om je zorgen over te maken. Laat de korstjes zitten, doe je dit niet kunnen er littekens ontstaan. Hierna zal de kleur veel lichter worden, tot wel 60%. Na de nabehandeling vervaagt het niet meer zo veel en zullen de wenkbrauwen qua kleur perfect zijn voor jou.

Twijfel je nog of heb je vragen met betrekking tot wimperextensions in Lelystad?
Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

powderbrows

Powderbrows

Powderbrows

Powderbrows

Powderbrows

Powderbrows

BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!