liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

PMU

Powderbrows

Ben jij het zat om elke dag weer je wenkbrauwen te tekenen en kost het je veel tijd om deze zo symmetrisch mogelijk te maken? Wil jij altijd perfecte wenkbrauwen hebben? Dan zit je hier helemaal goed. 

Bij de ombré powderbrows techniek wordt met een PMU apparaat pigment aangebracht bij de wenkbrauwen. Vanuit de binnenkant naar de buitenkant van jouw wenkbrauwen wordt er op een subtiele manier een ombré/schaduw effect gecreëerd. Zo hebben de wenkbrauwen een mooie overloop en is het resultaat heel natuurlijk en zacht. Wij zijn een voorstander van natuurlijke resultaten.

Nadat de wenkbrauwen genezen zijn lijkt het net alsof je jouw wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood hebt bijgetekend. S’ochtends bespaar jij een hoop tijd, want je wenkbrauwen zitten al perfect.

Alvorens de behandeling worden de wensen besproken en een intake formulier doorgenomen en getekend. Daarna worden de wenkbrauwen getekend naar de vorm van je gezicht en jouw wensen. Indien je akkoord gaat start de behandeling.
Na de behandeling neem ik de nazorginstructies voor jouw gloednieuwe powderbrows nog een keer met je door voor het beste resultaat.

* Let op: Heb je oude pmu? Stuur ons dan eerst een foto van je wenkbrauwen, alvorens je een afspraak bij ons in boekt. Dit kan naar info@liannas.nl

powderbrows

Powderbrows

Powderbrows

Powderbrows

Powderbrows

Powderbrows

BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!