liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

PMU

InfraLash

Sprekende ogen willen we toch allemaal? Infralash is de meest natuurlijke vorm van een PMU eyeliner. Het is een heel dun lijntje op de wimperlijn. Met een steriele naald wordt de infralash tussen de wimperharen gezet. Het resultaat is heel natuurlijk, je ogen spreken meer, je wimpers lijken voller en het accentueert de kleur van je ogen. Echt prachtig!

De infralash kan zowel boven als beneden gezet worden.

Tip: Plan 3 weken van te voren een lash lift in de salon, tijdens de genezing mag je even niks op je ogen hebben en met een lash lift en je net prachtig gezette infralash spreken je ogen zonder er iets voor te doen.

infralash

Shaded InfraLash

Ben jij elke dag bezig om je eyeliner weer perfect te laten zitten? Loopt het regelmatig uit of ben je weer vergeten dat je eyeliner op hebt en zit het einde van de dag niet waar je het hebt aangebracht? Dan is deze pmu behandeling voor jou.

De shaded infralash is een infralash en naar boven iets meer uitgeschaduwd voor een iets intensere look. Ook dit resultaat oogt natuurlijk, maar geeft net iets meer dan een infralash. Het geeft een mooie oogopslag maar geen harde lijnen.

Tip: Plan 3 weken van te voren een lash lift in de salon, tijdens de genezing mag je even niks op je ogen hebben en met een lash lift en je net prachtig gezette shaded infralash spreken je ogen zonder er iets voor te doen.

shaded infralash

Classic Eyeliner

De classic eyeliner, een prachtige eyeliner die net wat voller is dan de infralash en een kleine wing heeft. Met deze techniek brengen we een dun lijntje aan op het bovenste ooglid. De ogen lijken iets groter en kun je een liftend effect geven.

Tip: Plan 3 weken van te voren een lash lift in de salon, tijdens de genezing mag je even niks op je ogen hebben en met een lash lift en je net prachtig gezette eyeliner spreken je ogen zonder er iets voor te doen.

infralash
BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!