liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

PMU

Faux Freckles

Sproetjes zijn helemaal hot en dit begrijpen we helemaal. Sproetjes behoren tot 1 van de 7 schoonheden en het geeft ons een natuurlijke glow. Logisch dat veel mensen hun sproetjes dagelijks tekenen. Maar dit hoeft niet meer zo te zijn!

Faux Freckles is een semi permanente make-up. Dit betekent dat je er ongeveer 1,5 jaar plezier van hebt. Faux Freckles worden oppervlakkig met een steriele naald gezet.

Faux Freckles zijn er in allerlei kleuren, vormen en kunnen verspreid of dicht bij elkaar gezet worden. Je kunt voor heel veel sproetjes gaan, maar je kunt ook voor een paar gaan dit kan je zelf helemaal bepalen. Ook kun je voor de sunkissed look gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn in de Faux Freckles, zoek dan altijd van te voren goed uit wat je mooi vindt en breng een paar voorbeelden mee naar de afspraak. Voor dat de behandeling start teken ik de sproetjes helemaal voor zodat je weet hoe het er ongeveer uit gaat zien.

Alvorens de behandeling worden de wensen besproken en een intake formulier doorgenomen en getekend. Daarna zal ik de sproetjes voortekenen. Wanneer je tevreden bent begin ik met de behandeling. Na de behandeling neem ik de nazorginstructies nog een keer met je door voor het beste resultaat.

faux freckles
BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!