liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

PMU

PowderBrows, Lippigmentatie, Faux Freckles & Infralash

Powderbrows

Ben jij het zat om elke dag weer je wenkbrauwen te tekenen en kost het je veel tijd om deze zo symmetrisch mogelijk te maken? Wil jij altijd perfecte wenkbrauwen hebben? Dan zit je met Powder Brows helemaal goed. 

powderbrows

Lippigmentatie

Wil jij meer kleur in je lippen? En gebruik jij elke dag lippenstift? Ben je het zat dat je continu moet opletten of je lippenstift nog wel goed zit? Dan is lippigmentatie de perfecte behandeling voor jou!

lippigmentatie

Faux Freckles

Sproetjes zijn helemaal hot en dit begrijpen we helemaal. Sproetjes behoren tot 1 van de 7 schoonheden en het geeft ons een natuurlijke glow. Logisch dat veel mensen hun sproetjes dagelijks tekenen. Maar dit hoeft niet meer zo te zijn!

faux freckles

Infralash

Sprekende ogen willen we toch allemaal? Infralash is de meest natuurlijke vorm van een PMU eyeliner. Het is een heel dun lijntje op de wimperlijn. Met een steriele naald wordt de infralash tussen de wimperharen gezet. Het resultaat is heel natuurlijk, je ogen spreken meer, je wimpers lijken voller en het accentueert de kleur van je ogen. Echt prachtig!

infralash

Benieuwd naar onze resultaten?

BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!