liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Over Ons

LIANNA'S BEAUTYBAR

Over Lianna's Beautybar

In 2016 heb ik (Lianna) mijn diploma allround schoonheidsspecialiste gehaald met het doel dat ik als tiener altijd al had: een eigen schoonheidssalon beginnen. Al sinds dat ik een klein meisje was vind ik de huid super interessant, en daarbij ook alle producten die wij kunnen gebruiken.

Na mijn opleiding kwam er een mooie kans voor mij om full time te gaan werken voor het bedrijf “Perfect Eyelash”, dat zich richt op wimpers en wenkbrauwen. Ik bleek hier aanleg voor te hebben, want na vijf weken deed ik al mee aan een internationale wedstrijd voor wimpers. Hier won ik de eerste plaats en zo werden naast de huid ook de wimpers en wenkbrauwen voor mij een grote passie. Ik groeide in het bedrijf door tot senior trainster, en ik gaf cursussen in wimpers, wenkbrauwen en PMU in binnen en buitenland.

salon foto
Cursussen

Na drie jaar veel ervaring te hebben opgedaan, veel wedstrijden hebben gewonnen, honderden cursisten te hebben opgeleid en altijd bezig te zijn geweest met de hoogste kwaliteit weten te behalen, gaat mijn wens in vervulling. Ik ben mijn eigen schoonheidssalon gestart, gespecialiseerd in wimpers, wenkbrauwen, nagels, maar ook de huid.

Ik ben begonnen vanuit huis en heb hier een hele mooie start gemaakt voor mijn salon. Omdat de vraag groter was dan dat ik alleen kon vervullen, werd het tijd om uit te breiden met een team. Tegenwoordig zit onze schoonheidssalon gevestigd in een prachtig pand in Lelystad, en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een geweldig team van vrouwen die allemaal hun eigen specialisaties en passies hebben.

Ons Team

Lianna

EIGENARESSE

Ik houd mij bezig met de kwaliteit van alle behandelingen die wij aanbieden, het runnen van de salon en alles wat daarbij komt kijken. De creatieve kant van ons vak, zorgen dat elke behandeling als een beleving voelt, want een persoonlijke benadering vind ik heel erg belangrijk en natuurlijk zorgen dat mijn collega’s niks te kort komen, want ik mag in mijn handjes knijpen met zo’n leuk team. Het ondernemen zelf is iets waar ik zoveel energie van krijg, en dat ik dat in deze branche mag doen is voor mij een groot cadeau. Kwaliteit bieden aan de leukste en liefste klanten is iets waar ik erg gelukkig van wordt.

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn salon.

Daniek

Manager. Lash, Brow en Skin expert

Als Lianna haar rechterhand en haar 8 jaar ervaring in de beautybranche kun je wel zeggen dat je bij Daniek in goede handen bent. 

Daniek en Lianna gingen samen de wereld over en wonnen bij elkaar zo’n 40 prijzen nationaal, maar ook internationaal met hun werk als wimper en wenkbrauw expert.

 Daniek is samen met Lianna in deze branche terecht gekomen en heeft vanuit de wimpers en wenkbrauwen haar passie in de huid gevonden.

Thessa

Lash, brow, nail en Pmu artist

Thessa is onze duizendpoot met een bak vol talent. Het maakt niet uit wat Thessa doet, maar ze kan het meteen. Thessa heeft haar passie gevonden in de permanente make-up behandelingen en zal hierin doorgroeien bij ons.

Pieryne

PMU ARTIST

Met Pieryne heb ik eerder samengewerkt in de beauty industrie. Ze is echt een talent in haar vak. Pieryne is gespecialiseerd in de PMU behandelingen. Daarnaast geeft zij samen met Lianna de Permanente make-up opleidingen.

Pieryne
PRIJSWINNENDE SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

De reis naar de top

Strijdend tegen ’s werelds beste wimperstylisten in internationale competities, heb ik niet alleen mijn vaardigheden bewezen, maar ook mooie prijzen veroverd. 

lianna in de schoonheidssalon

Gewonnen prijzen

BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!