liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Nagels

Biab & Gellak

Nagelstudio Lelystad

Op zoek naar de beste Nagelstudio Lelystad? Stop met zoeken, want in de Nagelstudio van Lianna’s Beautybar in Lelystad zit je goed voor prachtige BIAB nagels en Gellak! Of je nu een natuurlijke look wil of je nagels een kleurtje wil geven, wij hebben wat je nodig hebt.

BIAB Nagels

Wij zijn experts in BIAB nagels, ook wel bekend als ‘Builder In A Bottle’. Dit is geen gewone nagelbehandeling. Het is dé manier om je nagels niet alleen mooier, maar ook gezonder en steviger te maken. En het mooie? Het ziet er super natuurlijk uit.

gellak

Gellak

Maar wacht, er is meer! Ben je fan van gellak? Dan ben je ook aan het juiste adres bij Lianna’s Beautybar. Onze gellak is van topkwaliteit en blijft 2 tot 3 weken zitten, zonder je eigen nagels te beschadigen.

Jouw nagelstudio in lelystad

Of je nu kiest voor BIAB nagels of gellak, bij Nagelstudio Lianna’s in Lelystad krijg je de kwaliteit en service die je verdient. Ons team staat klaar om je nagels de aandacht te geven die ze nodig hebben.

Kom langs en ervaar zelf de beste nagelbehandeling in Lelystad. Deze Nagelstudio in Lelystad is jouw plek voor sterke, mooie nagels die gezien mogen worden. Boek vandaag nog je afspraak en laat je nagels stralen als nooit tevoren!

Biab kleur resultaat

BIAB + Kleur

biab resultaat

BIAB

Biab resultaat

BIAB

BIAB + Kleur

biab kleur resultaat

BIAB + Kleur

biab resultaat

BIAB + Kleur

BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!