liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Huidverbetering

Cupping

Een diepte massage voor het lichaam waar gebruik wordt gemaakt van cupping. Waarom is dit goed? Cupping dringt door tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt. Het vacuüm effect zorgt voor activering van de bloed- en lymfestroom en zorgt daardoor voor een betere doorbloeding. Ook zorgt het vacuüm effect in de cupping massage ervoor dat het onderhuids bindweefsel dat vastzit, losgemaakt kan worden. Hierdoor is een cellulite huid perfect te behandelen met cupping.

De massage kan toegepast worden op benen, buik, armen en rug. De behandeling kan als gevoelig worden ervaren op het moment van cupping, dit is geheel normaal. Hoe meer behandelingen er gedaan worden, hoe sneller dit gevoel kan verdwijnen. Echter zul je direct na de behandeling een verlichtend en ontspannend gevoel ervaren.

Pas zelf jouw ultieme behandeling samen door of één onderdeel naar keuze te laten behandelen of een samenstelling van meerdere onderdelen.

Cupping Onderdelen

We starten de behandeling met een warm kompres daarna gaan we het gekozen lichaamsdeel scrubben en gaan we beginnen met cuppen, als afsluiter brengen we een verzorgende olie aan.

Cupping benen:

Cupping van de benen kunnen helpen om de huid strakker te krijgen, cellulite te verminderen en het bindweefsel in de huid te verbeteren. Ook voert het vocht af.

Cupping rug:

Cupping van de rug is in staat om stijve spieren los te maken en het deblokkeren van beknelde zenuwen. Na het cuppen van de rug voel je je helemaal vrij en ontspannen.

Cupping buik:

Het masseren met de cups op de buik geeft verlichting, ontspanning en kan helpen bij een betere stoelgang. Heb je last van striae, cellulite, love handels of verslapte huid van de buik, Ook daarop kan een cupping massage positief effect hebben.

Cupping billen:

Cupping van de billen zorgt ervoor dat de billen een mooi, sterk en gelift effect krijgen. Ook zal cellulite en striae kunnen verminderen door de doorbloeding die we stimuleren.

cupping
BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!