liannas schoonheidssalon logo

Lianna's Beautybar

Huidverbetering

Facials, Bindweefselmassage, buccal massage & Cupping

Facials

Klaar voor een frisse, strakke look? Onze facials zijn jouw geheime wapen!

Van de Glowy Skin Facial die je huid laat stralen tot de Lift Facial die zorgt voor een jongere look zonder lijntjes en rimpels. En als je het allerbeste wilt, probeer dan de Ultimate Lift of Lift en Glow facials. Deze power-combi’s tillen je huid letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Maar ook voor totale zen hebben we wat: de Balancing Facial brengt je huid en geest in evenwicht. En voor de ultieme relax-sessie is er de Healing Facial – hiermee laad je helemaal op.

Welke facial je ook kiest, je loopt onze salon uit met een huid die niet alleen geweldig aanvoelt, maar er ook zo uitziet. En altijd met advies voor thuis, zodat je glow blijft!

facials

Bindweefselmassage

Heb je last van rimpels, verslapping, stoor je je aan bepaalde lijnen in je gezicht? Maak dan kennis met het fenomeen bindweefselmassage. 

bindweefselmassage

Buccal Massage

Ben je al overtuigd van alle voordelen van de bindweefselmassage? Maar zoek jij een behandeling die nog beter werkt tegen verslapping? Klem jij op je kaken of hou je veel spanning in je gezicht vast? Dan is de Buccal massage geweldig voor jou.

Doordat we bindweefselmassage en buccalmassage combineren werken we specifiek op een liftend effect. Bindweefsel versterkt buccal, we werken van binnen en van buiten uit. Dit is de natuurlijke face lift!

buccal massage

Cupping

Een diepte massage voor het lichaam waar gebruikt wordt gemaakt van cupping. Waarom is dit goed? Cupping dringt door tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt.

Het vacuüm effect zorgt voor activering van de bloed- en lymfestroom en zorgt daardoor voor een betere doorbloeding. Ook zorgt het vacuüm effect in de cupping massage ervoor dat het onderhuids bindweefsel dat vastzit, losgemaakt kan worden.

cupping

Benieuwd naar onze resultaten?

BOEK ONLINE EEN AFSPRAAK

Trakteer jezelf op een momentje zelfzorg!