Wimperextensions Zeewolde


Je hebt het misschien vaker gehoord of gelezen; expressie in je uiterlijk wordt in het bijzonder gecreëerd door jouw ogen, en dan in het specifiek de wimpers en wenkbrauwen. Geen wonder dat we allemaal prachtige wimpers willen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het zetten van wimperextensions en geven jouw uitstraling graag een upgrade met prachtige wimpers.

Wil je ook feilloze wimpers en ben je op zoek naar wimperextensions Zeewolde, dan ben je in de juiste salon bij Lianna's Beautybar.


Benieuwd naar resultaten?

Bekijk hier allerlei resultaten van behandelingen die wij aanbieden, zoals wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen, semi permanente make-up en de huid:


Wimperextensions zeewolde, de korte samenvatting

Wimperextensions zijn net echte wimpers die zorgvuldig op je eigen wimperhaar gezet worden. Je kan een afspraak maken voor 2 diverse stijlen als het gaat om wimperextensions Zeewolde. De technieken zijn One by One en Russian Volume.

One by one is ook wel vertaald één voor één. Met de one by one methode krijg je een voor een op elke eigen wimperhaar een imitatie wimper. Wat ook vaak onder "de normale look" op het gebied van wimperextensions wordt verstaan zijn one by one wimperextensions.

Lees ook: One by one wimperextensions.


Volume wimperextensions zijn voller, omdat er op iedere eigen wimperhaar meerdere imitatie wimpers worden geplaatst.

Volume wimperextensions zijn een stuk lichter dan one by one wimperextensions, als je de behandeling door Lianna's Beautybar laat uitvoeren zul je niet doorhebben dat je wimperextensions hebt.

Volume wimperextensions zeewolde staan ook bekend onder de naam 2D tot en met 6D wimperextensions. Nieuwe klanten zullen erg enthousiast worden van de netheid waarop er verschillende imitatie wimpers op jouw echte wimperhaar aangebracht worden. De D In 2d Tot 6d geeft dus het aantal imitatie wimpers aan dat op één natuurlijke wimperhaar komt

Lees ook: Russian volume wimperextensions.


Liefde voor het vak

Wij plaatsen extensions zonder dat deze aan elkaar blijven plakken. Onze lash artists zetten met volle focus en gaan altijd voor een zo perfect mogelijk resultaat.

Ga voor wimperextensions zeewolde naar Lianna’s Beautybar. Je zult voortdurend perfecte wimpers hebben, zelfs op het moment je uit de douche komt of als het slecht weer is buiten.

Lianna's Beautybar is centraal gelegen in Lelystad. Lianna's Beautybar is tevens perfect bereikbaar vanuit Zeewolde, omdat het gevestigd zit langs de A6. Lianna's beautybar heeft gratis parkeerplekken voor de deur, geen probleem dus om je auto te parkeren. Met het openbaar vervoer is de salon tevens gemakkelijk te bereiken, er bevindt zich een bushalte vlakbij.

Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op. Wij helpen je graag verder.


Benieuwd naar mijn resultaten?

Bekijk mijn meest recente resultaten.

Of volg mij op Instagram  of Facebook .Lees ook:
Wimperextensions Lelystad
Wimperextensions Almere
Wimperextensions Dronten
Wimperextensions Emmeloord
Wimperextensions Swifterbant
Wimperextensions Biddinghuizen
Wimperextensions Kampen