Wimperextensions Kampen


Wimpers en wenkbrauwen zijn vooral het meest essentieel voor jouw uitstraling. Geen wonder dat we allemaal prachtige wimpers willen. Wij zijn een specialistisch bedrijf betreffende wimperextensions en geven jouw expressie een boost met prachtige wimpers. Wil je ook perfecte wimpers en zoek je naar wimperextensions Kampen, dan is Lianna's Beautybar de juiste keuze!


Benieuwd naar resultaten?

Bekijk hier allerlei resultaten van behandelingen die wij aanbieden, zoals wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen, semi permanente make-up en de huid:


Een salon in de buurt van Kampen

Lianna's Beautybar is een schoonheidssalon gevestigd in Lelystad en gemakkelijk te vinden. De salon is daarnaast perfect te bereiken vanuit Kampen, omdat het pand gevestigd zit naast de A6. De salon beschikt over gratis parkeren voor de deur, geen probleem dus om jouw auto te parkeren. Met het OV is de salon tevens makkelijk te bezoeken, er is een bushalte vlakbij.


Wimperextensions

Wimperextensions worden steeds populairder, maar wat zijn wimperextensions tegenwoordig? Vroeger waren dit plakstrips, maar in deze tijd betekend te term wimperextensions bijna echt lijkende wimpers die stuk voor stuk op de eigen wimperhaar gezet worden door een specialist.


One by One & Russian Volume wimperextensions Swifterbant.

Er kan gebruikt gemaakt worden van twee verschillende methodes als het gaat om wimperextensions Kampen. Deze technieken zijn beide een vak apart, en daarom hebben wij in onze salon ook specifiek onze specialisten gekoppeld aan een behandeling. Wij hebben dus aparte specialisten voor One by one en aparte voor Volume.

Met de one by one wimperextensions wordt elke wimper langer en krullender gemaakt door middel van een namaak wimper. Als je fan bent van een natuurlijke stijl zul je blij worden van de one by one stijl.

Lees ook: One by one wimperextensions.


Volume wimperextensions is een manier van zetten die verschilt van de one by one wimperextensions doordat er een gewenst aantal extensions op een eigen wimper zal worden aangebracht.

Volume wimperextensions kampen zijn 2D, 3D, 4D, 5D en 6D wimperextensions. Mensen zullen onder de indruk zijn van de nauwkeurigheid waarop er verschillende nep wimpers op je echte wimperhaar aangebracht worden. De D In 2d Tot 6d staat voor het aantal wimpers dat op één echte wimperhaar komt.

Russian volume wimperextensions zijn een stuk lichter dan 1 by 1 wimperextensions, zo voel je ze niet zitten.

Lees ook: Russian volume wimperextensions.


Jouw nieuwe wimpersalon!

Veel salons in wimperextensions kampen met problemen omdat ze de wimpers beschadigen, door bijvoorbeeld gebruik van slechte producten of het gebruiken van teveel lijm waardoor lijmresten achtergelaten worden.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit, je zult geen spijt krijgen van een kort ritje naar Lelystad om jouw wimpers te laten zetten.

Wij zullen je niet achterlaten met lijmresten . Onze wimper specialisten zetten met volle aandacht en gaan altijd voor een stralend resultaat, zonder jouw wimpers te beschadigen. Je hoeft voortaan niet meer te denken aan jouw wimpers, ze zullen er elke dag geweldig uitzien.

Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op. Wij helpen je graag verder.


Benieuwd naar mijn resultaten?

Bekijk mijn meest recente resultaten.

Of volg mij op Instagram  of Facebook .Lees ook:
Wimperextensions Lelystad
Wimperextensions Almere
Wimperextensions Dronten
Wimperextensions Emmeloord
Wimperextensions Swifterbant
Wimperextensions Biddinghuizen
Wimperextensions Zeewolde