Wimperextensions Emmeloord


Sprekendheid van het gezicht is er voornamelijk door de ogen en wimpers. Louter een handjevol mensen heeft perfecte lange wimpers. Lianna's Beautybar is gespecialiseerd aangaande wimperextensions en bieden jouw gezichtsuitdrukking een boost met opvallende wimpers.

Wil je ook sprekende wimpers en ben je op zoek naar wimperextensions Emmeloord, dan is Lianna's Beautybar de juiste salon!


Benieuwd naar resultaten?

Bekijk hier allerlei resultaten van behandelingen die wij aanbieden, zoals wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen, semi permanente make-up en de huid:


Centraal gelegen wimper salon

Lianna's Beautybar is centraal gelegen. De salon is tevens heel goed te bereiken vanuit Emmeloord, omdat het gevestigd zit langs de A6 in Lelystad.

Lianna's Beautybar heeft gratis parkeren voor de salon, dus je kunt je auto dus makkelijk parkeren. Met de bus is de schoonheidssalon tevens ook ongecompliceerd te bereiken, er is een bushalte nabij.


Wat zijn wimperextensions emmeloord?

Wimperextensions zijn natuurlijk ogende nagebootste wimpers die met precisie op je eigen wimper gezet worden.

Je hebt te maken met 2 verschillende zetwijzen op het gebied van wimperextensions Emmeloord.

Als je gaat voor de one by one manier wordt elke wimperhaar langer en krullender gemaakt door middel van een wimperextension. One by one wimperextensions worden ook wel onder "de normale look" voor wimperextensions verstaan.

Lees ook: One by one wimperextensions.


Russian volume wimperextensions zorgen voor extra veel volume, dit is omdat op iedere natuurlijke wimperhaar verschillende wimperextensions worden aangebracht

Volume wimperextensions Emmeloord noemen schoonheidssalons ook de 2D tot 6D wimpers. Er zullen met deze methode verscheidene nep wimpers op de echte wimper aangebracht worden. Het gaat dus om 2 tot en met 6 wimpers. Oke eerlijk gezegd, ook 7D is te fixen.

Russian volume wimperextensions zijn erg licht, zo voel je ze niet zitten.

Lees ook: Russian volume wimperextensions.


Dé wimpersalon vlakbij Emmeloord.

Wij plaatsen wimperextensions zonder dat ze aan elkaar blijven plakken. In de salon wordt zo accuraat mogelijk te werk gegaan. Jouw ogen zullen er prachtig uit zien zonder daar zelf verder iets aan te hoeven doen.

Of twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan vooral contact met mij op. Ik help je graag verder.


Benieuwd naar mijn resultaten?

Bekijk mijn meest recente resultaten.

Of volg mij op Instagram  of Facebook .Lees ook:
Wimperextensions Lelystad
Wimperextensions Almere
Wimperextensions Dronten
Wimperextensions Swifterbant
Wimperextensions Biddinghuizen
Wimperextensions Kampen
Wimperextensions Zeewolde