Wimperextensions Dronten


Wimperextensions laten zetten in Dronten? Iets dat gelijk de aandacht grijpt zijn je ogen. Geen wonder dat we allemaal prachtige wimpers willen. Lianna's Beautybar is gespecialiseerd op het gebied van wimperextensions en zorgen ervoor dat jij extra kunt genieten van jouw prachtige ogen. Wanneer je een schoonheidssalon zoekt voor wimperextensions Dronten, dan kun je ophouden met zoeken


Benieuwd naar resultaten?

Bekijk hier allerlei resultaten van behandelingen die wij aanbieden, zoals wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen, semi permanente make-up en de huid:


Gemakkelijk te bereiken vanuit Dronten

Onze salon is dé salon wanneer het gaat om wimpers en semi permanente make-up. Wimperextensions zijn net echte wimpers die met precisie op jouw natuurlijke wimperhaar gezet worden.

Lianna's Beautybar is bovendien perfect te bereiken vanuit Dronten, omdat het gevestigd ligt langs de A6. Lianna's Beautybar heeft gratis parkeerplekken voor de salon, dus je kunt je auto gemakkelijk kwijt. Met de bus is de salon ook makkelijk te bezoeken, er staat een bushalte nabij.


Wimperextension technieken

Er is een mogelijkheid van 2 diverse technieken voor het zetten van wimperextensions Dronten, one by one en Russian volume.

One by one is ook wel vertaald één voor één. Met de one by one manier krijg je stuk voor stuk op iedere wimper een namaak wimper.
Als je wilt gaan voor een natuurlijke look ga je erg blij worden van de one by one zetwijze.

Lees ook: One by one wimperextensions.


Russian volume wimperextensions is een zetwijze waarbij verscheidene nep wimpers op 1 eigen wimper zal worden gezet.

Russian volume wimperextensions dronten staan ook bekend als de noemer 2D, 3D, 4D, 5D en 6D extensions. Er kunnen dus diverse nep wimpers op jouw echte wimper gezet worden. De D In 2d Tot 6d geeft dus het aantal wimpers aan dat op één echte wimperhaar gezet wordt.
Russian volume wimperextensions zijn veel lichter dan 1 by 1 lashes, en daarom voel je de haartjes niet zitten.

Lees ook: Russian volume wimperextensions.


Perfecte Wimperextensions Dronten

Uw wimperextensions zullen gezet worden zonder dat je iets merkt van lijmresten. Het resultaat is prachtige lashes! Jouw ogen zullen stralen zonder dat je make up hoeft te gebruiken.

Zoek niet langer naar wimperextensions dronten en maak een afspraak bij Lianna’s Beautybar.

Of twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan vooral contact met mij op. Ik help je graag verder.


Benieuwd naar mijn resultaten?

Bekijk mijn meest recente resultaten.

Of volg mij op Instagram  of Facebook .Lees ook:
Wimperextensions Lelystad
Wimperextensions Almere
Wimperextensions Emmeloord
Wimperextensions Swifterbant
Wimperextensions Biddinghuizen
Wimperextensions Kampen
Wimperextensions Zeewolde