Wimperextensions Biddinghuizen


Sprekendheid van het vertoon is vooral het werk van de ogen en wimpers. Slechts een paar mensen is gezegend met ideale wimpers.. Lianna’s Beautybar heeft een op hoog niveau getraind team dat met liefde bezig is met het zo perfect mogelijk zetten van wimperextensions en geven jouw gezichtsuitdrukking een boost met opvallende wimpers.

Wil je ook een mooie open blik en zoek je naar wimperextensions Biddinghuizen, dan ben je in de juiste salon bij Lianna's Beautybar


Benieuwd naar resultaten?

Bekijk hier allerlei resultaten van behandelingen die wij aanbieden, zoals wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen, semi permanente make-up en de huid:


Dé wimper salon vlakbij Biddinghuizen

Lianna's Beautybar is dé salon als het gaat om wimpers en semi permanente make-up. Lianna's Beautybar is hiernaast perfect te bereiken vanuit Biddinghuizen, omdat het gevestigd ligt in Lelystad naast de A6. Lianna's Beautybar heeft kosteloos parkeerplekken voor de ingang, dus je kunt jouw auto gemakkelijk parkeren. Met het OV is Lianna's Beautybar ook makkelijk te bereiken, er bevindt zich een bushalte op steenworp afstand.


One by One & Russian Volume wimperextensions Biddinghuizen.

Wimperextensions zijn namaak wimpers, en niet die plakstrips van vroeger nee. Deze wimperextensions worden één voor één op de eigen wimpers gezet, zo krijg je een mooi natuurlijk resultaat dat weken kan blijven zitten.

Er zijn twee verschillende stijlen op het gebied van wimperextensions Biddinghuizen.

One by one wimperextensions:
Bij de one by one wimperextensions wordt er op iedere wimper een namaak wimper geplakt. De meest natuurlijk ogende wimperextensions zijn one by one wimperextensions

Lees ook: One by one wimperextensions.


Russian volume wimperextensions:
Russian volume wimperextensions staan bekend om het bieden van extra veel volume, zodat de ogen nog sprekender worden. Dit is mogelijk omdat er op iedere eigen wimper verscheidene namaak wimpers zal worden gezet

Volume wimperextensions Biddinghuizen staan tevens bekend onder de naam 2D tot 6D wimperextensions. Velen zullen versteld staan van de accuraatheid waarop er verscheidene imitatie wimpers op een echte wimperhaar gezet worden. De D In 2d Tot 6d staat voor het aantal wimpers dat op 1 echte wimper komt.

De volume extensions zijn ook niet dezelfde extensions als bij de One by One behandeling wordt gebruikt. Volume wimperextensions zijn erg licht, en daarom voel je de wimperextensions helemaal niet zitten. Gelukkig maar, want je krijgt er een hoop wimpers bij met deze behandeling!

Lees ook: Russian volume wimperextensions.


Professionele wimper Salon Biddinghuizen?

Als je op zoek bent naar een professionele salon in Biddinghuizen, kom dan eens langs Lianna's Beautybar in Lelystad en laat je verbluffen.

Wij zetten extensions zonder dat deze aan elkaar blijven kleven. Er wordt zo nauwkeurig mogelijk te werk gegaan. Je hoeft niks meer te doen aan jouw wimpers, ze zitten 24/7 goed. Naast wimperextensions bieden wij ook een tal aan andere schoonheidsbehandelingen, kijk gerust even rond op de website!

Nog vragen? Neem dan vooral contact op. Wij helpen je graag verder.


Benieuwd naar mijn resultaten?

Bekijk mijn meest recente resultaten.

Of volg mij op Instagram  of Facebook .Lees ook:
Wimperextensions Lelystad
Wimperextensions Almere
Wimperextensions Dronten
Wimperextensions Emmeloord
Wimperextensions Swifterbant
Wimperextensions Kampen
Wimperextensions Zeewolde