Wimperextensions Almere


Ik ben Lianna, eigenaresse van Lianna's Beautybar.
Bij mij kun je kiezen uit een ruim aanbod behandelingen op het gebied van wimpers, wenkbrauwen en de huid.


Benieuwd naar resultaten?

Bekijk dan onze resultaat foto's van verschillende behandelingen zoals wimperextensions, faux freckles, lippigmentatie, powderbrows en microblading:


Zoek je Wimperextensions Almere?

Wellicht dat je op google zoekt naar Wimperextensions Almere. Nu zit de Lianna’s Beautybar gevestigd in Lelystad, dus ook als je in Almere woont en op zoek bent naar iemand die perfecte natuurlijk ogende wimperextensions kan zetten ben je van harte welkom in mijn salon!


wimperextensions almere
Wie ben ik?

Voordat ik mijn eigen salon begon heb ik jaren gewerkt bij een groot bedrijf in de wimpers en wenkbrauwen branche, waar ik werkzaam ben geweest als senior trainster.

Ik ben een perfectionist en dat is te zien in mijn werk, binnen 2 jaar tijd heb ik wereldwijd aan verschillende wedstrijden mee mogen doen en meer dan 20 prijzen gewonnen voor het zetten van wimperextensions. Ik beheers de one by one en de russian volume techniek op professioneel niveau, dus woon je in Almere, dan kun je ook bij mij terecht voor jouw wimperextensions!


Passie voor het vak.

De ogen en wenkbrauwen geven het meeste expressie aan het gezicht, dit maakt mij dan ook zo gepassioneerd voor het vak. Ik vind het prachtig om te zien wat voor een effect wimper extensions kunnen hebben op de expressie van het gezicht. Ik heb al aardig wat klanten uit Almere die wimperextensions hebben laten zetten bij mij met een gelukkig gevoel de deur uit laten gaan.


Onbekend met Wimperextensions?

De kans is groot dat je wel weet wat wimperextensions zijn als je dit leest, maar ik wil het toch uitleggen voor degene die in Almere wimperextensions willen laten zetten, maar er nog niet bekend mee zijn.

Wimperextensions zijn wimperharen die niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wimpers, en die 1 voor 1 op jouw echte wimperharen worden geplaatst. Jouw wimpers zullen altijd perfect zitten en je hoeft geen mascara te gebruiken. Als je de wimpers door mij laat zetten zal het geen schade aanbrengen aan jouw wimpers.

Voor wimperextensions zijn er 2 technieken, namelijk de One by one techniek en de Russian Volume techniek (ook wel 2D-6D genoemd).


One by one Wimperextensions Almere

Bij de one by one techniek zet ik op elke echte wimperhaar 1 imitatie wimper, de naam zegt het eigenlijk al. Binnen deze techniek zijn er veel opties mogelijk, je kan bijvoorbeeld gaan voor natuurlijk, maar ook een mascara look met dikkere extensions. Er zijn verschillende krullen, lengtes, diktes en ook wimpers te gebruiken.

Er is zo veel mogelijk, daarom bespreek ik altijd van tevoren wat jouw wensen zijn, en kan ik je ook advies geven wat jou de mooiste expressie zal geven.

Dus wanneer je wimperextensions Almere zoekt, kun je gerust naar Lianna’s Beautybar komen voor een behandeling en advies, mét tevredenheidsgarantie.

Bekijk de pagina voor One by one Wimperextensions


Russian volume Wimperextensions Almere

De Russian volume, ook wel de 2D tot 6D techniek genoemd, wordt vaak gebruikt. Dit komt vooral omdat je meerdere extension haartjes op 1 natuurlijk wimperhaartje plaatst, waardoor het ook geschikt is om dames met dunne of weinig wimpers een volle look te geven.

Het cijfer bij 2D, 3D, 4D etc. staat voor het aantal nep haartjes je op 1 echt haartje zet, 3D betekent dus 3 extension haartjes op 1 natuurlijke wimper.

De Russian volume haartjes zijn lichter dan de One by One haartjes, zodat ze niet zwaar aanvoelen, sterker nog, je voelt ze niet eens zitten!

Bekijk de pagina voor Russian volume Wimperextensions


Voordelen op een rijtje
  • Jouw ogen stralen zonder dat je mascara hoeft te gebruiken.
  • Je hebt altijd perfecte wimpers, ook als je uit het water komt of als het regent.
  • Je hoeft niet meer bezig te zijn met jouw wimpers, het zit 24/7 goed!
  • Ik beheers de technieken op professioneel niveau, en breng daardoor geen schade aan jouw wimpers aan.


Hoe blijven Wimperextensions het best zitten?

Heb je interesse in wimperextensions Almere, en wil je langs komen bij Lianna’s Beautybar?
Dan zijn hier alvast tips voor jou om er voor te zorgen dat jouw wimpers zo lang mogelijk blijven zitten:

  • Geef de lijm tijd om goed te hechten door 24uur na de behandeling jouw wimpers niet nat te laten worden.
  • Wanneer wimperextensions in aanraking komen met olie vallen ze sneller uit, gebruik dus geen olie of vette crèmes in het gebied van jouw ogen.
  • Ik heb in de salon een lash foam te koop, deze is aan te raden om te gebruiken om jouw wimpers schoon te houden, zodat bacteriën, dode huidcellen en oliën zich niet nestelen tussen jouw wimpers.
  • Zit niet te veel aan de wimpers en borstel ze alleen wanneer nodig.
  • Na het douchen of het wassen van het gezicht kun je de wimpers het best aan de lucht laten drogen, dus zonder handdoek! Borstel de wimpers wanneer ze droog zijn.
  • Wimperextensions blijven het best zitten als je op je rug of zij slaapt. Slaap je op je buik? Zorg dan voor een zachte kussenhoes, bijvoorbeeld van satijn.

Wanneer heb ik een refill nodig?

Als je constant volume wilt hebben is het aan te raden om jouw wimpers om de 2 a 3 weken bij te vullen.

Dit is per persoon verschillend, het kan overigens ook per salon verschillen, ik heb namelijk ook klanten gehad die vertelden dat hun wimpers bij een andere salon veel minder lang bleven zitten. Als je langs komt bij mij in de salon kan ik jou adviseren.

Woon je in Almere en wil je wimperextensions bij mij laten zetten?
Of twijfel je nog of heb je vragen?
Neem dan vooral contact met mij op. Ik help je graag verder.


Benieuwd naar mijn resultaten?

Bekijk mijn meest recente resultaten.

Of volg mij op Instagram  of Facebook .
Lees ook:
One by One Wimperextensions
One by One Wimperextensions (Nieuw venster)
Russian Volume Wimperextensions
Russian Volume Wimperextensions (Nieuw venster)
Wimperextensions Lelystad
Wimperextensions Lelystad (Nieuw venster)
Wimperextensions Dronten
Wimperextensions Emmeloord
Wimperextensions Swifterbant
Wimperextensions Biddinghuizen
Wimperextensions Kampen
Wimperextensions Zeewolde