Microblading Lelystad


Bij Lianna's Beautybar, gevestigd in Lelystad, kun je terecht voor alles op het gebied van wimpers, wenkbrauwen en de huid.

Ik heb jaren ervaring opgedaan, honderden cursisten opgeleid en ben altijd bezig geweest met het behalen van de hoogste kwaliteit.

Na lange tijd voor één van de grootste bedrijven in de wimpers en wenkbrauwen branche gewerkt te hebben, en wereldwijd meer dan 20 prijzen in de wacht te hebben gesleept, ben ik mijn eigen salon begonnen.


Voor het eerst op mijn website?

Begin dan op de homepage:


Een natuurlijke look

Microblading in Lelystad bij Lianna's Beautybar, de meest natuurlijke optie als het gaat om semi permanente make-up! Vroeger, tijdens de jaren negentig konden de wenkbrauwen niet dun genoeg, maar in de afgelopen jaren is deze trend veranderd en zijn volle, volumineuze wenkbrauwen booming.


Loop jij rond met dunne wenkbrauwen en ben jij altijd zo lang bezig met het stylen van je wenkbrauwen? En ben je het helemaal zat? Kies dan voor Microblading Lelystad bij Lianna’s Beautybar.


Wat is Microblading?

Wenkbrauwtrends veranderen bijna elk jaar. Microblading Lelystad is een semi permanente make-up. Semi permanent betekent dat het ongeveer 1 tot 1,5 jaar blijft zitten en dat de hairstrokes geleidelijk vervagen. Hierdoor is het advies om elk jaar een touch up te doen voor een constant perfect resultaat en hierdoor kan je ook weer mee gaan met de wenkbrauwtrends. Wil je na een jaar jouw wenkbrauwen wat voller of een andere kleur, dat kan. Hoe geweldig is dat?!

Microblading Lelystad wordt met een dun mesje bestaande uit steriele naaldjes in een manuele pen gedoopt in pigment gedaan. Er worden met de haargroei richting van jouw eigen wenkbrauwen haarfijne strokes gezet voor het meest natuurlijke resultaat. We bootsen de wenkbrauwhaartjes na, dit is de allernieuwste techniek op het gebied van hairstrokes.


Hoe gaan we te werk?

Voor Microblading Lelystad worden jouw wensen natuurlijk besproken en het intake formulier neem ik met je door en kan je in de salon tekenen. Daarna worden de wenkbrauwen getekend en zodra jij het perfect vindt begint het microbladen. Ik begin dus nooit zonder jouw toestemming, alles wordt besproken. Ik zal je natuurlijk het beste advies geven in welke wenkbrauwen het beste passen bij jouw gezicht, dit meten we ook helemaal op.

Microblading Lelystad is bijna voor iedereen geschikt. Als je een afspraak maakt bij Microblading Lelystad Lianna’s Beautybar krijg je voor de behandeling alle formulieren doorgestuurd die je rustig kan doorlezen, hierin staan een aantal punten waar je rekening mee dient te houden en of de behandeling door kan gaan, dit doen wij voor het allerbeste resultaat!


Doet het pijn?

Wat houdt je nog tegen om Microblading Lelystad te nemen? Bijna iedereen vraagt of Microblading pijn doet. Maar dit valt heel erg mee, natuurlijk is dit per persoon verschillend. Maar ik vond het voelen alsof je met een scherpe nagel over de huid gaat. Ik heb meerdere varianten gehoord van hoe het voelt.

  • "Alsof je over een zonverbrande huid krabt, maar dan de lichte versie."
  • "Irritant, maar zeker niet pijnlijk!"
  • "Ik dacht echt dat het pijn ging doen, de permanente make-up van vroeger deed echt pijn, maar dit is peanuts."

Zoals ik zeg, het valt heel erg mee. Mocht je het toch spannend vinden, er bestaat altijd nog Emla zalf. Dit is op recept verkrijgbaar bij de huisarts. Let wel op, het kan het resultaat beïnvloeden, omdat het een vettige crème is.


Pas op met Microblading artiesten!

Belangrijk! Doe je research. Helaas is ons beroep een open beroep. Hierdoor moet je zelf goed zoeken naar een gespecialiseerd Microblading artiest. Waar moet je allemaal opletten?

  • Kijk goed naar de resultaten van de Microblading artiest. Hou je van zijn/haar werk? Iedereen heeft een eigen hand, dus ook eigen werk. Bij Microblading Lelystad staat eerlijkheid, veiligheid en kwaliteit voorop.
  • Kijk ook of de salon GGD goedgekeurd is.
  • Welke pigmenten worden er gebruikt? Zijn deze uiterst veilig en getest? Zitten er ijzeroxides in of zware metalen? Zijn ze EU gecertificeerd en GGD goedgekeurd.

Microblading Lelystad

Bij Microblading Lelystad bij Lianna’s Beautybar mag je er van uit gaan dat er pigmenten worden gebruikt die gecertificeerd en goedgekeurd zijn en met de veiligste ingrediënten zijn samen gesteld, ook zitten er geen ijzeroxides, zware metalen en kankerverwekkende stoffen in. We werken volgens de richtlijnen van de GGD en zetten de meest natuurlijke microblading in Lelystad.

Twijfel je nog of heb je vragen ?
Neem dan vooral contact met mij op. Ik help je graag verder.


Benieuwd naar mijn resultaten?

Bekijk mijn meest recente resultaten.

Of volg mij op Instagram  of Facebook .


Bekijk ook de behandelingen pagina van microblading