Ben jij ook zo lang bezig met het stylen van jouw wenkbrauwen en zitten ze de ene dag perfect, maar de volgende dag weer minder? Dan kan je kiezen voor een wenkbrauw behandeling. Er zijn meerdere mogelijkheden.


LEES MEER >

Microblading is de meest natuurlijke semi permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een mesje bestaande uit steriele naaldjes in een manuele pen gedoopt in pigment worden er met de haargroei richting van jouw eigen wenkbrauwen strokes gezet voor het meest natuurlijke resultaat.


LEES MEER >

Ombré powderbrows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up. Bij deze techniek wordt op een subtiele manier met een PMU apparaat de voorkant lichter ingeschaduwd en naar de punt toe donkerder.


LEES MEER >

Brow lamination of wel Brow lift is een behandeling waarbij jouw eigen wenkbrauwharen in een bepaalde richting, stijl of vorm gezet kunnen worden die jij mooi vindt.


LEES MEER >We hebben er uiteindelijk allemaal mee te maken, verslapte huid, rimpels, roodheden, pigmentvlekken. Stoor je je hier aan? Dan is microneedling de perfecte behandeling voor jou!


LEES MEER >

De Huidverbetering behandeling brengt de huid in balans en maakt deze gezond. Een volledig natuurlijke behandeling voor een enorme algehele verbetering van de huid.


LEES MEER >

Lippigmentatie, ook wel bekend als lip blush is een geweldige behandeling om de lippen mooi naar voren te brengen.


LEES MEER >

Sproetjes zijn helemaal hot en dit begrijpen we helemaal. Sproetjes behoren tot 1 van de 7 schoonheden en het geeft ons een glow.


LEES MEER >